Uvjeti korištenja

Dobrodošli na web stranicu www.radnacrno.hr Obrtničke komore Primorsko-goranske županije, Obrtničke komore Istarske županije i Obrtničke komore Ličko-senjske županije (u daljnjem tekstu: Komore).

Komore Vam omogućuju korištenje sadržaja ove web stranica, koji je podložan niže navedenim uvjetima korištenja. Smatra se da ste upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju korištenjem bilo kojeg dijela web stranice te da prihvaćate koristiti  sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA

Komore zadržavaju pravo promjene, ukidanja (privremenog ili trajnog) bilo kojeg sadržaja na  web stranici bez obaveze prethodne najave.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Web stranica Komora sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera/suradnika te linkova na vanjske stranice. Sve sadržaje  web stranice koristite na vlastitu odgovornost te se Komore ne mogu smatrati odgovornom za eventualnu štetu nastalu korištenjem.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Komore zadržavaju pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na web stranici.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Posjetom ovoj web stranici unaprijed pristajete na uvjete ove Politike privatnosti. Ako ne želite prihvatiti ove uvjete, napuste ovu stranicu. Zadržavamo pravo izmjene ove Politike privatnosti u bilo kojem trenutku. Sve promjene bit će pravodobno objavljene na ovoj web stranici.

INFORMACIJE KOJE SE PRIKUPLJAJU

Na ovoj web stranici prikupljaju se informacije koje nisu vezane uz vas osobno i osobni podaci koje dobrovoljno dostavite popunjavanjem kontakt obrasca, (ali ne i ispunjavanjem obrasca prijave koja je u potpunosti anonimna).

Informacije koje nisu vezane uz vas osobno su informacije koje vas ne identificiraju kao pojedinca, kao što su vrsta vašeg preglednika, IP adresa, URL prethodne internetske stranice koju ste posjetili itd. Svrha prikupljanja ovih informacija je omogućiti Vam sigurno i učinkovito korištenje stranice i njezinih sadržaja.

Ova web stranica može koristiti “cookie” (kolačić) tehnologiju kako bi unaprijedio Vaše iskustvo na stranici i prikupio podatke za statističko izvješćivanje. Kolačić tehnologija ne pohranjuje vašu individualnu e-mail adresu ni bilo kakve osobne podatke o vama.

Kolačić je mala jedinica informacija poslanih s internetske stranice koju preglednik vašeg računala pohranjuje na vaš tvrdi disk. Ona sadrži informacije koje mogu zatrebati web stranici kako bi personalizirala vaše iskustvo te prikupila statističke podatke, kao što su stranice koje se posjećuju, što se preuzima, naziv domene davatelja pristupa internetu te državu iz koje dolaze naši posjetitelji, kao i adrese stranica koje se posjećuju odmah prije ili nakon posjeta našoj web stranici. Međutim, nijedan dio navedenoga ne povezuje se s vama osobno te se mjeri samo u skupnom obliku.

Ako želite pretraživati bez kolačića, možete konfigurirati svoj preglednik tako da odbaci sve kolačiće ili vas obavijesti kad se određeni kolačić postavlja. (Svaki preglednik je različit, zato pogledajte izbornik “Pomoć” svog preglednika kako biste otkrili kako promijeniti postavke za kolačić.) Vaše iskustvo sa našim web stranicama može biti drugačije ako prilagodite svoj preglednik da blokira kolačiće.

Ova web stranica može prikupljati IP adrese (broj koji se automatski dodjeljuje vašem računalu kad se koristite internetom) sa svrhom upravljanja sustavima, dijagnoze problema s poslužiteljem i prikupljanja skupnih informacija (kao što je koliko se posjetitelja prijavilo na naše stranice).

IMATE PITANJA ZA NAS?

Kontaktirajte nas